hello kitty snacks mascot

Vi sitter och bläddrar igenom 100-tals nya japanska produkter i månaden på internet eller i kataloger. Figurer, dockor, docktillbehör, deco, gasha och massssor av prylar, många många timmar åt att hitta och titta! Av alla dessa produkter kan vi i dagsläget bara välja få som vi tror på mest och som vi kan köpa in till Okaeri.se. 
Många gånger är det svårt att veta hur en pryl verkligen "är" förns man har den i handen,
vi väljer främst prylar från stora och välkända japanska märken för att vara säkra på kvaliteten men ofta blir vi själva impade på hur fina, roliga eller bra prylarna verkligen var! Och det är precis vad vi konstaterade när vi kunde klämma på dessa Hello Kitty Snacks Mascot från Re-Ment, fy vad bra dom är!

Hello Kitty Snacks Mascot från Re-Ment är mjuka och klämbara(!) mascots föreställande japanska snacks i Hello Kitty design. Dessa mascots är större än de andra Re-Ment mascots vi har, sånna här stora klämbara godsaker till nyckelringar och mobilhängen är jättepopulära i Japan!
Sitter och klämmer på min Hello Kitty Bao zi, my favourite Re-Ment thing, den ser så verklig ut trots att den har ett Hello Kitty fejs! *u* Och himla bra som "stressboll".

Vi var så disträ att vi bara tog in 1 låda med totalt 8 st mascots i, vi ska försöka få tag på fler efter jul men vill du vara helt säker på att få lägga vantarna på en så rekommenderar vi att du beställer NU! De säljes styckvis och slumpvis som gasha i små påsar "blind bags".
..Så har du nått att klämma på till och från skolan/jobbet du också! ^u^
P r i s: 32kr
Köp Hello Kitty Snacks Mascot!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

botten
okaeri

top

top