fråga & svar: när kommer era nendoroider?


- Hej! jag skulle vilja veta när era nendoroider kommer in...? tacksam för svar! *^w^* - Thea



Bra fråga! Vad gäller Nendoroids så har vi sällan några i vårt lager i dagsläget, det är om vi lyckas få tag på äldre Nendoroids vilket är ovanligt. Vill man ha en speciell Nendoroid så måste man göra en [pre-order!] beställning!
Ordet "pre-order" betyder "förbeställning" och precis som butikerna i Japan så måste vi förbeställa hur många av en viss figur som vi vill ha, annars tillverkas dom inte! I Japan låter butikerna därför sina kunder få förbeställa och "boka" dessa figurer så att man vet hur mycket man ska ta in.
Nyheten om en ny Nendoroid får vi butiker ca 3 månader innan den tillverkas, det betyder att både kunder och butiksägare måste bestämma sig långt i förväg. Stora butiker köper in hela lådor med 8-12 st av samma figur för att de har såpass många kunder men det kan vi tyvärr inte göra än, figursamlandet är så nytt i Sverige. ∏n∏
Vissa Nendoroids tillverkas i begränsad upplaga också, det betyder att även om det finns massor av butiker och kunder som vill ha så är det bara dom som hinner först som lyckas få tag på dom.

För alla produkter på Okaeri.se som är märkta som [pre-order!] så gäller samma regel, de kommer till Sverige ca 2-4 veckor efter det japanska release datumet, alltså det datum produkten släpps i butikerna i Japan. Efter det tar det 1-4 arbetsdagar innan de kommer hem till dig (om du har förbeställt, gjort en [pre-order!] beställning!).
För varje Nendoroid vi har på Okaeri.se kan du se på deras produktsida vilken som är den sista dagen du kan förbeställa och vilken månad de släpps i Japan. När sista dagen är över så sätter vi alla Nendoroids som "SLUTSÅLD" då kan man inte beställa mer varken hos oss eller hos de japanska tillverkarna.
Vi hoppas att fler ska shoppa på Okaeri för då kan vi börja köpa in Nendoroids och andra figurer till lagret. Är det fler som är intresserade av Nendoroids så kan vi också ha bättre priser! *w*

Allt om det här med [pre-order!] kan man läsa här!


Kommentarer
Postat av: Kimiees-Här kan du läsa om mitt skitroliga liv som tonåring i Eskilstuna.

sv; hur är det med dig? :D

2010-11-25 @ 21:23:33
URL: http://kimiees.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

botten
okaeri

top

top