länka, blogga och kommentera okaeri prylar!

Idag fick vi en jättefin julklapp av Starweb.se, företaget som vi leasar Okaeri.se från. Julklappen är ett fantastiskt litet system som heter "sociala funktioner" och innebär att vem som helst superenkelt kan länka och blogga om Okaeri prylar. Men bäst av allt är att man kan kommentera och ge betyg till våra prylar direkt på produktsidan!
Vi försöker själva läsa på om detta system så gott det går under kvällen, (vilken överraskning vi fick!), medan vår brilljanta Ms. webdesigner försöker anpassa designen så mycket som det går.
I vilket fall så känns det väldigt kul att alla ni besökare och kunder nu kommer kunna bli mer delaktiga i Okaeri.se, detta var den absolut bästaste julklappen åt oss!
Länka, blogga, prata, kommentera, skrik, fråga, gråt och betygsätt.. you name it. Nu är det ni som rular ppl! *w*


Kortfattat: Under varje Okaeri produkt på Okaeri.se finns det nu Facebook "gilla" knappar, kodad länk som man klistrar in i sin blogg, connection med Twingly (kräver att man pingat sin blogg hos Twingly) och kommentarfält där man kan logga in med bla sitt Facebook konto och skriva så att fingrarna blöder. YAY!
Snart ska alla funtioner fungera som smort.


bild kommer

Kommentarer
Postat av: caroline Thallauer

va bra! Jag som planerar att beställa snart och testa produkterna! =)

2010-11-24 @ 16:55:31
URL: http://wolfichan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

botten
okaeri

top

top