den dagliga fällan

Sitter och försöker fixa ett News Mail men vad händer.. Jag flyter över till att kolla in nya releaser. Varje dag får jag mail om nya japanska releaser. Det gäller allt från figurer och dockor till gasha, plushies och goods. Böcker, magazines och "limited edition" snacks också för den delen. Och det är här Sophia fastnar, den dagliga fällan som ökar arbetstiden per dag med ca 2 timmar. Att "studera" japanska prylar. Hur kul det än är att hålla på med Okaeri så börjar man bli lite.. grinig. Så fruktansvärt mycket roliga grejjer det finns i Japan! Kan jag inte bara få ha allt?
Igår bestämde jag mig. Jag ska ha ett fett himla Okaeri mall på Drottninggatan i Stockholm. Fullt med japanska prylar, böcker, tidningar, manga, dvd/bluray, spel, snacks och mode. Beware ppl! Så kommer det bara bli! Där kommer man gå in och fastna i minst 3 timmar varje gång! .. Så ni vet hur det känns.

Surfade just på dessa sjukt roliga Domo-kun mascots, yada! stop it! Höll på att spruta cola på hela skärmen av asflabb, visst ska de in? Ska för 17 ha alla 4 på min väska. De släpps i januari.
Domo-kun i... kigurumi. ˚∆˚kigurumi höst news

Nu har jag suttit och kliat mig i huvudet i några veckor, tänkt fram och tillbaka hur jag ska kunna lösa det kanske mest allvarliga problemet 2011 - kigurumi.
Kigurumi i sig är inget problem, men efterfrågan är det! Det går inte en enda dag utan att det dimper in mist ett mail på Okaeri kontoret om just kigurumi. "När kommer.." "Kan ni ta in.." "Jag har väntat i flera månader på.." jag har t o m folk som addar mig på Facebook för att direkt kunna fråga "När får ni in kigurumi?"!!!! Och så har det varit enda sen i våras. ∏u∏
Efterfrågan på kigurumi är så stor att det inte finns någon chans att vi kan ta in tillräckligt många på Okaeri så att alla blir nöjda och glada. Det finns helt enkelt inte tillräckligt med pengar i dagsläget! Bohohoo.
Så, nu har jag bestämt att göra en "fulis", så att så många som möjligt ska kunna få tag på en A/W (autumn/winter) kigurumi innan de tar slut i Japan.

Denna vecka kommer jag lägga upp alla kigurumi som [pre-order!]s, det enda kruxet är att vi bara kommer accepterar direktbetalning via Payson eller Paypal (Betalfunktion med Paypal, kommer vi starta upp så fort som möjligt).
Alltså, man kommer kunna få tag på kigurumi MEN man måste tyvärr betala på en gång. Alla beställningar på kigurumi som görs med Klarna faktura, förskottsfaktura och Postförskott kommer annulleras på en gång. Detta så att pengarna kommer in på en gång och vi kan köpa ett så stort lass som möjligt så att alla blir glada! Det finns inget värre än att ha suttit och väntat på nått i evigheter och sen ändå bli utan! Och det är vad som kommer ske om vi inte löser det tillsammans på detta sätt.. Ganbare minna!
Tyvärr måste vi också höja priset på dessa kigurumi med 20kr, alltså från 659kr till 679kr (gäller inte de billigare kigurumi animal) och från att du lagt din beställning kommer det ta ca 3-4 veckor innan den kommer hem till dig.
Men, du kommer garanterat få din/dina kigurumi!

A/W kigurumi med kända characters är i tjock mysig polar fleece och värmer dig garanterat hösten och vintern igenom. I one size som passar alla mellan 155-175cm (tanig som rund!).
Några riktigt söta nyheter har släppts för säsongen! Vilken är din favvo? Tyck till så vi vet! ˆuˆ
Obs! Dessa sorter säljs normalt inte utanför Japan.
klara, färdiga, manga!

Har du nånsin hört talas om "Wasabi Press"? Serietecknaren Elise Rosberg, 21, älskar manga och har nyligen startat upp ett mangaförlag, Wasabi Press. "- Manga har blivit ett begrepp, men många tror fortfarande att det är serier för barn" Säger Elise i en intervju i Skånska Dagbladet. Hela idén med Wasabi Press är att bredda utbudet med svensk manga på en marknad där de större bokförlagen backar trots att intresset faktiskt är jättestort.
Elise och Wasabi Press håller därför i en tävling där de utmanar svenska manga tecknare att våga sig fram!
Vinnarna kommer publiceras!
Tävlingen heter "Klara, färdiga, MANGA!" och med den kommer man utse 8 st vinnare inom 4 olika manga kategorier. Dessa vinnare kommer bli publicerade i en antologi under våren 2012! Böckerna kommer tryckas i 2000 ex och delas ut på event som SPX (Small Press Expo), UppCon, MewCon, NärCon, Bokmässan i Göteborg och andra större mässor.
I juryn sitter bl a Åsa Ekström som skrivit "Sayonara September".

Helt gripande SUGOI tycker vi på Okaeri! På nu bara kids! Sånt här gör livet värt att leva!

Vill du vara med och tävla i Klara, färdiga, MANGA? Sista dagen för ditt bidrag är 1 december. Kika in på wasabipress.se och läs mer!


http://www.wasabipress.se/wp-content/uploads/2011/07/mangacontest_logo_color1.png

okaeri

top

top