om "okaeri rebirth"

Här var det dött som vanligt. Det är bara att erkänna, denna blogg har varit dödsdömd ända från start.. Men, men.
Just nu händer det inte så mycket om man kikar in på Okaeri.se heller. Webshoppen är nästan helt död bortsätt från att vi fortfarande tar emot beställningar på lagervaror. Vi fyller inte på med nya varor och mycket är slutsålt, vidare är leveranstiderna tyvärr längre än vanligt. Okaeri.se är alltså nästan nedstängt nu i början av året.
Bakom kulisserna händer dock både det ena och det andra, selmish.com håller på att byggas och "Okaeri rebirth" är i full gång. Okaeri.se ska ha "nypremiär" till våren! Webshoppen kommer bli mer lätthanterlig och vi kommer fixa en riktig bra lösning och ersättning till bloggen där nyheter, info, bilder och tutorials kommer kunna flöda dagligen!

Förutom detta håller vi även på att ändra våra leverantörsavtal vad gäller [pre-order!] varumärken. [pre-order!] systemet visade sig totalkrasha i slutet av 2011 och vi har haft stopp på uppdatering av nya varor sen i november. De leveransförseningar vi haft vad gäller [pre-order!]s sen i höstas är oacceptabla och ett helt nytt system för att hantera dessa varor tas nu fram. Så att vi ska kunna erbjuda er bra leveranstider, regelbunden (veckovis till att börja med) uppdatering av nya releaser och ett större utbud.
Vi håller även på att teckna avtal med DHL vilket kommer innebära betydligt billigare frakt över 1kg. Yatta!

Utöver allt detta har vi även ca 6 nya deco/pyssel varumärken, 4 nya dock varumärken och 3 pryl varumärken som vi planerar börja sälja under 2012! En del avtal förhandlas nu i början av året och jag kommer även personligen ta en Japan resa i september för att signa med andra leverantörer. Sugoi desu ne!
Vi hoppas också att i år kunna börja sälja japanskt snacks och godis men detta måste vi tyvärr avvakta med ett tag då det kräver mycket mer jobb och nogrannhet än andra importer sen kärnkraftsolyckan i Fukushima förra året. ∏^∏

..Hur många nya varumärken som hinner komma till nypremiären är svårt att säga men året ser iallafall lovande ut med "Okaeri rebirth"! °w°
Nu gäller det bara att jobba arslet av sig ett tag till. Fast på rätt sätt. ˆcˆ


okaeri

top

top