nendoroid saber i ljustält

Precis innan nyår stack vi in till city och Scandinavian Photo för att inhandla en present till kontoret, nämnligen ett ljustält paket! Med vårt "Tristar Magic Square dagsljuspaket" fick vi ett ljusttält på 80x80x80cm och 2 feta softboxar (fotolampor med feta skärmar på stativ). Glödlamporna är enorma och på 500W/st, rätt starka alltså. Lyckligtvis drar de bara ca 85W/st.
Ett ljustält används tillsammans med 2 starka lampor för att man ska kunna få bra bilder på främst prylar. Ljustältets material i kombination med de starka lamporna skapar ett dagsljus, gör ljuset jämt och tar bort skuggor. Själv är jag helt newbie på ljustält men fotat har jag ju gjort en del i mina dagar. Tyvärr har vi ingen "riktig" kamera som vi kan använda i företaget än så de bilder jag kan ta med ljustältet blir inte alls så bra som jag hoppats på. Det krävs en massa Photoshop redigering. Men oj, I really like ljustältet! Bortsett med att det tar enormt med plats när man har det uppställt det så blir det ju lika litet som ett tennisracket (nästan) när man viker ihop det!

Jag invigde tältet med att leka lite med Nendoroid Saber - Super Movable Edition. Tyvärr så övergick leken snabbt till mobbing tror jag.. Saber blev rätt pissed när jag snodde hennes Excalibur (eller var det Caliburn det svärdet heter?)! Kändes lite som Dead Master vs. BRS ^o^ Långt efter att hon fick tillbaka svärdet var hon sur.. Can't see why, det var ju bara ett fototest?!c h e c k..
Scandinavian Photo

Kommentarer
Postat av: monc

HAHA, skön liten foto serie. :P Skoj med lite skön utrustning också. Gör det lite roligare.

2011-02-21 @ 01:26:04
Postat av: Sanna - Chan

Haha söt den var! ^^'

2011-02-21 @ 06:57:19
URL: http://kawaiisanna.blogg.se/
Postat av: Anna

haha både roligt å sött! :)

2011-02-21 @ 23:57:43
Postat av: sara

skulle ni kunna berätta lite mer exakt hur man gör med Hearty Clay när man ska tillverka not typ som när man ska dekorera den med grädde m.m före eller efter torkning.

2011-02-22 @ 16:45:15
Postat av: Andrea

Det var en söt sur liten nendoroid! XD skrattar

2011-02-22 @ 19:23:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

botten
okaeri

top

top