kawaii iphone, ipod och ipad skal

För någon månad sen började vi titta efter just detta: kawaii skal till Iphone 3G/3GS och Iphone 4, Sverige har en stor grupp av Apple addicts och Iphone användare som behöver tillbehör. Jag har nyss suttit och bläddrat i en mycket intressant katalog från ett större japanskt företag, de tillverkar tillbehör till bl a Iphone, Ipod och Ipad.
Till Iphone 4 görs både framsidor och baksidor, skal och stickers. De större licenserna är givevis från Sanrio, kolla in dessa underbart söta skal med Hello Kitty, My Melody och mina favvosar Little Twin Stars!
Detta är absolut ett märke vi planerar att börja sälja.
Har du en Iphone 3G/3GS eller Iphone 4 eller kanske en Ipad du vill kawaii-fixa? Vad är mest intressant egentligen tycker du?
Självklart erbjuder företaget ännu mer skal och tillbehör, jag visar här bara ett urplock.Kommentarer
Postat av: Rebecca [Foto, Power metal och J-pop]

Awesome jue T__T

2011-01-31 @ 22:05:04
URL: http://bymebecca.blogg.se/
Postat av: Malva

Själv gillar jag lite ut stickande saker och olika söta bakelser donuts cupcakes allt möjligt glitter strassstenar och lite sånt.men men det finns en sak jag har saknat med er fina hemsida det är saker som man kan göra mobilen fin typ att ni har donuts och pärlor Såt som finns på strapays hemsida kram Malva

2011-01-31 @ 22:18:40
URL: http://malvacupcake.blogg.se/
Postat av: Thea

Helt underbart! Skulle lätt köpa, kanske inte just HK men andra Japan-anime-manga-osv relaterade skal skulle vara super!

2011-02-05 @ 15:32:07
URL: http://flyingfrog.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Jag vill ha till ipod 4 :c

2011-03-21 @ 20:33:14
URL: http://muyumi.soclog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

botten
okaeri

top

top