mini-lek-matlagning med konapun

Fick ett fantastiskt tips från en av våra Facebook fans, konapun! Jag har sett bilder på dessa fantastiska leksaker från Bandai tidigare men har aldrig riktigt kollat in dom förns nu.
Konapun är matlagning och lek i ett, fast mini. Med konapun går man igenom alla steg i matlagnings-processen från blandning av ingredienser till bakning, stekning, upplägning och dekorering – fast inte helt på riktigt. Med hjälp av kemiska, ofarliga, reaktioner skapas den ultimata känslan av riktig matlagning!
"Kona" betyder pulver och huvudingrediensen i denna "mini-lek-matlagning" är just ett pulver utvunnet från sjögräs. Resultaten blir fantastiskt söta och även väldigt realistiska! Även då motsatsen är fullt trolig så går dessa mumsbitar inte att äta, tyvärr.
Bandai släppte olika konapun kit mellan 2006 och 2009, t ex "Donuts kitchen", "Hamburger kitchen", "Cake kitchen" och "Sushi kitchen". Med varje kit får man med allt vad man behöver inklusive söta små bunkar och köksverktyg.
Wow, japanerna är minsann de smartaste filurerna vandrandes på denna jord när det gäller hobbyprylar! Det enda som är sorgligt är att dessa godsaker inte går att spara för länge, de håller bara ett tag och kan inte ersätta deco. Men visst blir man väl sugen på att leka!? ^w^


商品画像商品画像商品画像Kommentarer
Postat av: Sally

Åh, det här är bara så söt! :)

2011-01-21 @ 16:56:35
Postat av: klara stenman

ÅÅ tack så mycket för ni tog med mitt tips!

2011-01-30 @ 20:31:01
URL: http://baralillaklara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

botten
okaeri

top

top