hjälp japan i krisen!

Sitter och tittar på live sändningar från katastrofen i Japan, har inte kunnat sluta sen i fredags. Jag är djupt chockad och kan inte sluta gråta, det är för mycket. Kuststäder har blivit totalt utplånade, tusentals människor har omkommit och tusentals fattas. Räddningsarbeten är i full gång, människor sitter fast i bråte, hus, bilar, på flytande delar, i skolbyggnader och köpcentrum - utan vatten och mat. Och fortfarande är det efterskalv och risk för härdsmälta i flera kärnkraftverk som skapar ännu större problem då tusentals människor måste evakuera. Jordbävning, tsunami, bränder, härdsmälta.. Kan vi förstå ens hälften av paniken? Nej.
Okaeri uppmanar alla våra kunder och besökare att hjälpa till med det vi kan, pengar. Bara 20kr kan göra så mycket när vi hjälps åt tillsammans! Röda korset är en bra och pålitlig hjälporganistaion.
Idag, den 13:e, finns även en bra deal via Groupon. Skänk 25kr till Röda korset och Groupon lägger till samma summa! Dealen är aktiv till i natt.


Här nedan följer några länkar till bra live sändningar då våra svenska nyhetssajter inte är så omfattande. ..Så att du kan få en bild på vad som hänt och händer. Och snälla, engagera dig, vi sitter här borta så trygga och övergödda.. Vem 17 kan bry sig om schlager och sport nu? ù¬ú

Pray for Japan!

w a t c h..

cbsnews.com
cnn.com
bbc.co.ukKommentarer
Postat av: Rosoku

DET ÄR SÅ HEMSKT DET HÄR Q__Q Jag ska skänka så mycket som bara går! Jag såg en bild idag på Tokyo Tower vars spets har böjts O.O

2011-03-14 @ 17:47:08
Postat av: Reiko

Har donerat pengar och håller tummarna för att de kommer hjälpa någon! Gråter dagligen av det här när jag hör det, ser nya bilder på det katastrofen och till och med mardrömmar om det.

Japan, kämpa!!!

2011-03-15 @ 07:48:45
URL: http://sushiflavour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

botten
okaeri

top

top