ikea loves blythe!

Satt och bläddrade i senaste IKEA Family Live (IKEA's medlemstidning) och vad fick jag inte syn på om en Blythe på sid 24, i ett reportage! Blythe dockan står i en bokhylla i Leipzig, Tyskland, bilderna är tagna hemma hos en tysk kvinna med rätt så brokig och färgsprakande inredning. Me like! Och IKEA också obviously – IKEA loves Blythe!
Blythe är enormt stor i Japan och asien, tack vare att de är så svåra att få tag på utanför asien är de hett eftertraktade av många samlare i US och här i Europa. Tyskans Blythe i IKEA tidningen ser lite ut som ett random ihop-plock som resten av hennes inredning.. Men många gillar Blythe enbart som just en inrednings detalj, är du svag för 60- och 70-tals retro så passar Blythe utmärkt som prydnad!
Men Blythe är också en symbol för trendkänslighet, i Japan görs konst och accessoarer med Blythe, i Thailand syns hon på t ex hårfärg och i Taiwan och Hong Kong görs detaljrika Blythe kläder i det senaste streetmodet. Det roliga med Blythe är att hon har en historia ända tillbaka från 70-talet och att alla Blythe dockor har samlarvärde! Personligen gillar jag Pullip och Dal 1000ggr bättre men smaken är som .. Ja.
Har du en Blythe hemma eller skulle du kunna tänka dig en?
Kommentarer
Postat av: Reiko

haha, jag såg detta med i IKEA family tidningen :O började läsa hela artikeln bara för det XD

2011-03-15 @ 07:44:34
URL: http://sushiflavour.blogg.se/
Postat av: SaffronSugar

Jag älskar både Blythe och Pullip. Blythe är som Pullips retro storasyster eller nåt.. haha :) Skulle gärna ha ett par dockor hemma i hyllan.

2011-03-15 @ 16:50:38
URL: http://saffron-sugar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

botten
okaeri

top

top