groove gör sweet lolita dockor!

Pullip, Dal, Byul, Taeyang, J-doll.. Allihop är namn på japanska samlardockor från Groove. Främst kanske du hört talas om Pullip, visst genom oss på Okaeri.se men också innan, samlandet och "customizing" av dessa slags dockor har växt och blivit jättestort, i Japan men också här i väst.
Nya releaser av dockor från Groove släpps varje månad, ibland gör dom special dockor som släpps i begränsad upplaga och ibland samarbetar dom med andra japanska företag till att designa dockor. Japanska samlardockor förbeställs normalt ca 3 månader innan det tillverkas och släpps i butiken.
Nästa omgång releaser av Pullip, Dal och Byul är gjorda i samarbete med ett välkänt japanskt lolita klädmärke, "Angelic Pretty". Märket gör jättefina lolita kläder och accessoarer.
Denna gång har Groove verkligen lyckats, Pullip Prupate, Dal Joujou och Byul Sucre är klädda top till tå i Angelic Pretty mode, 3 små sweet lolitas!
Alla 3 har uppsatt hår i tofsar och fina ögonchips med stjärnor och hjärtan, detaljerna är utmärkta. T o m Byul är söt som annars har ett ganska skumt utseende och inte alls är lika populär på marknaden som Pullip och Dal.

Du behöver inte vara docksamlare för att köpa japanska dockor, dessa sötnosar rekommenderar jag till lolitor, till de som gillar lolita stilen eller till de som helt enkelt älskar allt kawaii! ^u^
[pre-order!], förbeställning, av dessa dockor är öppen nu fram till den 22 december. Är du sugen så tveka inte, dessa kommer vara svåra att få tag på sen!

P s s t.. En Little Dal Plus (mini Dal) i Angelic Pretty outfit finns nu också uppe som [pre-order!], hon är betydligt mindre men också betydligt billigare!


http://www.okaeri.se/Shop/Image/Article/GROO1025_1.jpghttp://www.okaeri.se/Shop/Image/Article/GROO1025_2.jpg

http://www.okaeri.se/Shop/Image/Article/GRO1026_1.jpghttp://www.okaeri.se/Shop/Image/Article/GRO1026_2.jpg

http://www.okaeri.se/Shop/Image/Article/GRO1024_1.jpghttp://www.okaeri.se/Shop/Image/Article/GRO1024_2.jpg

b u y..

Dal Joujou
Byul Sucre
Pullip Prupate


c h e c k..
Angelic Pretty

Kommentarer
Postat av: Puffis

Hello! ^w^

Jag har en liten fråga ang. Pullip Prupate, det står att hon har realese-datum Mars 2012 medans på de andra så står det att deras är i Mars 2011, är det så eller ska den vara i mars nästa år? :3

Jag har nämligen ingen lust att "pre-orda" henne om hon kommer om ett helt år :/

Tacksamm för svar i vilket fall som helst♥

2010-12-21 @ 20:11:36
URL: http://sweetpuffis.blogg.se/
Postat av: Sophia

Till Puffis:



LOL, det är fixat nu, tack! Det ska givetvis vara mars 2011 hon kommer! PINSAAAAMT. ∏~∏

2010-12-22 @ 19:00:41
URL: http://www.okaeri.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

botten
okaeri

top

top