okaeri ordrar packas..

Idag har vi haft en order explosion! Det verkar som det är fler än Foki-chan som gillar deco och våra Padico deco kit. ^w^. En dag på kontoret är vanligtvis rätt lugn, men idag är det andra bullar!

Så hur fungerar det när man beställer från Okaeri.se? Efter att du har gjort din beställning kommer det ett mail till [email protected], i det mailet kan vi se vem du är och vad du beställt. För att behandla ordern så går vi in "bakom kulisserna" på Okaeri.se och fixar..

Först och främst måste vi se att alla som shoppat är över 18 år. Det beror på att när man shoppar online så ingår man juridiska avtal och så länge man är omyndig så kan man inte skriva avtal enligt svensk lag. Löjligt men så är det.. No matter hur mycket pocket money du har så måste mamma eller pappa godkänna att du shoppar hos oss! ∏u∏
Är allt ok så skrivs en fraktsedel ut vidare en faktura ifall man valt det betalsättet, postförskott lapp ifall man valt det betalsättet osv. Prylarna ska packas fint och säkert och adresslapp skrivas ut och sättas på paketet. Så ska frimärken på! Ibland köper vi frimärken direkt på posten (där har vi orsaken till att fula frimärken förekommer på vissa paket, postens personal verkar inte förstå att man ska välja fina frimärken och sätta dom rakt! ∏^∏ Förlåt!!)

Har man tur så går paketet ner i brevlådan. Detta händer sällan eftersom majoriteten av prylarna vi har är över 3cm tjocka, men går det så går det.
Okaeri prylar skickas antingen i kartonger eller i vadderade kuvert och har en adresslapp med vår logga på. Gissa om jag längtar till den dag vi kan designa våra egan kartonger! Men, men..
Dagens ordrar är iallafall postade och snart kan ni alla pyssla deco! YAY! *k*


c h e c k..

Deco

Kommentarer
Postat av: Edward

Så glad att det går bra för er :>, min monster order på en massa "småplock" kommer efter jul dock då man är redigt tät!



がんばれ~!

2010-11-04 @ 20:52:06
Postat av: Rebecca

Åhh, vill ha! Ska köpa när det finns i lager igen:D

2010-11-11 @ 19:03:38
URL: http://bymebecca.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Sorry att jag inte skrev min mejl, glömde det. Men nu skrev jag den:D

2010-11-11 @ 19:04:44
URL: http://bymebecca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

botten
okaeri

top

top