** 2 days offer! **

Nu sörrni har vi "lanserat" en ny liten grej på Okaeri, nämnligen vad vi kallar "** 2 days offer! **".
Här kommer ett litet urklipp om fenomenet från våra "Frågor & svar":

"Ibland kan vi få tag på äldre releaser av figurer, dockor och gasha från våra leverantörer. Men det är alltid "först till kvarn" på dessa varor, de skickar nämnligen ut listor med erbjudanden till ALLA sina återförsäljare! Det betyder att vi måste vara snabba här på Okaeri om vi vill köpa något från dessa listor.
För att våra kunder ska kunna ha chans att få tag på dessa varor så sätter vi en snabb deadline så att andra återförsäljare
[förhoppningsvis] inte hinner före. Vi lägger upp dom som "** 2 days offer! **". Varorna är uppe för beställning i 2 dagar, efter de 2 dagarna går det inte att beställa mer.

Eftersom dessa varor ibland kan ta slut innan 2 dagar har gått så måste vi reservera oss mot slutförsäljning hos våra leverantörer. Beställer du en "** 2 days offer! **" vara som visar sig vara slutsåld så anulleras din order, har du betalt får du givetvis pengarna tillbaka!

Våra ** 2 days offer! ** är kanontillfällen att få tag på äldre releaser!"



Du kommer alltså kunna få tag på (främst) figurer som du kanske missat..
Veckans ** 2 days offer! **s är från Good Smile Company och Max Factory, releaser släppta i sommar. Se till att va snabb om du är sugen, när de är slut är de slut! T o m i Japan.



c h e c k..
okaeri.se

Kommentarer
Postat av: Omokoii

Beställt var det här... detta är något ni borde skicka ut med nyhetsbrev! Det var vara tur att jag råkade gå in på sidan just nu.

2010-10-08 @ 01:00:38
Postat av: Sophia

Till Omokoii:



Hm.. då kör vi det!

2010-10-08 @ 12:22:23
URL: http://www.okaeri.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

botten
okaeri

top

top