rilakkuma höstjacka

Nu måste man konstatera att det är höst. Har dragit mig in i det sista men nu går det inte längre, halsdukar och mössor är framtagna. Och givetvis, Selmas hösttröjor och jackor!
Selma är en Prazsky Krysarik, de flesta tror att hon är en chihuahua då raserna är rätt lika men en väsentlig skillnad är att Prazskyn i majoritet har kortare päls, de fryser extremt lätt. Selma har behövt kläder sen hon var valp, behövs det kläder så varför inte skaffa söta kläder? Japanska hundkläder finns det gott om.
I Japan är hundmodet väldigt utvecklat och ofta även designat till att matcha mattes/husses stil, det finns otaliga märken av hundkläder och hundaccessoarer där borta. Ibland så köper hundmärkena licenser från andra företag av kända anime/manga characters eller andra japanska characters och gör kollektioner med hundkläder, väskor och accessoarer med dessa.
Förra året klickade jag hem en liten höstjacka till Selma från Yahoo Japan (japansk auction sajt). En klargul jacka med Rilakkuma tryck på! Den var rätt billig så varför inte tänkte jag. Även om kvaliteten inte var den bästa så är den fruktansvärt söt på! Även i år.
Eller hur?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

botten
okaeri

top

top