naruto + nana taeyang och pullip customizing

Den största charmen med att samla japanska dockor är inte just samlandet, snarare att man kan designa om dom själv sk "costomizing". Man kan byta hår, ögonchip och även kropp. Många gör egen face makeup och syr kläder själva men med rätt verktyg kan man också rekonstruera olika kroppsdelar som t e x munnen, det finns egentligen inga gränser på hur man kan designa sin egna docka!
En väldigt populär docka att göra customizing på är Pullip men givetvis också Taeyang, Pullips "boyfriend"! Dal och Byul fungerar också, alla är de dockor i 1/6 skala från Groove.
Jag snubblade över de snyggaste manga/anime customizingen på länge ikväll! Titta vilka underbara skapelser av Naruto characters! Naruto, Sasuke, Gaara, Itachi.. Var också tvungen att visa Hachi (Nana), Nana, Ren och Shin från en av mina favvo anime, Nana. Spanska Sheryl Designs blew my mind! Sheryl designar, sminkar, rekonstruerar, syr och fixar t o m egna ögonchip för att få till rätt look på anime characters. Hitta fler av hennes underbara skapelser på flickr!
*dreggel* °p°

© Sheryl Designs© Sheryl Designs


c h e c k..
Sheryl Designs på flickr

Kommentarer
Postat av: Lotta

De var ju superfina! Kommer ni börja sälja lösa customizing delar till era dockor? Då skulle jag nog tycka att det vore roligare att köpa en! :)

2011-01-25 @ 18:35:44
Postat av: Sophia

Till Lotta:Det ska vi absolut göra! Speciellt ögonchips och peruker. Men också kläder etc.. Det är en av planerna för 2011. ^w^

2011-01-25 @ 18:46:07
URL: http://www.okaeri.se
Postat av: E m i l y ♥

Dom här är verkligen en av de finaste pullips jag någonsin sett <3

2011-01-26 @ 13:22:09
URL: http://mikaelsdotter.webblogg.se/
Postat av: Andrea

Dom är verkligen JÄTTE fina! Speciellt Gaara, Itachi och Shin. ^o^~♥

2011-01-26 @ 18:27:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

botten
okaeri

top

top