regält omskakade otaku rum

Jordbävningen i Japan den 11 mars var en fruktansvärd upplevelse för miljontals människor och arbetet på att hjälpa utsatta och finna försvunna pågår i skrivande stund för fullt samtidigt som man tillsammans försöker få landet på fötter igen.
Som tur var blev de flesta drabbade "bara" utsatta för en regäl omskaning, i storstäder som Tokyo kom folk hem från omskakade skolor och kontor till sina helt och hållet sjukt messed up rum. Man säger att de rum som drabbas värst av jordbävningar är otaku rum vilket inte är konstigt – de är fulla av uppställda figurer, dockor och småprylar vidare manga, spel och kartonger uppradade och staplade på högar. Förödelsen är självklar, kopiöst mycket prylar ramlar och går sönder om jordbävningen är tillräckligt stor.
Jordbävningen den 11:e var enorm och skapade stor förödelse i Tokyo, men som Danny Choo säger i sitt inlägg om mardrömmen så kom de otaku's i och runt Tokyo undan med några trasiga prylar tillskillnad från de i norra Japan som förlorade allt t o m kanske livet - "Owners of these otaku rooms got off lightly compared to Northern Japan after the earthquake. I don't think anybody is complaining about the damage to their rooms and neither am I."
När man ser dessa bilder kan man bli lite full i skratt, hur rolig ser inte Azunyan ut egentligen där hon ligger i 2 bitar och med ett ansiktsuttryck som säger allt? Men huh vilken smärta och sårbarhet som ligger bakom bilderna..

Pray for Japan!

Vill man verkligen veta hur den här fina samlingen såg ut efter jordbävningen? ∏^∏Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

botten
okaeri

top

top