sengoku basara pullip cosplay

Juni releasen av Pullip family är i ren cosplay anda! Tyvärr är det inte många av oss här borta som har koll på vad "Sengoku Basara" är. Sengoku är en rörig tidsepok i Japans historia med uppror och inbördeskrig som pågick under 14-1600-talet. I manga, anime och spel som utspelar sig under Sengoku tiden så är karaktärena klädda i tidstypiska outfits (fast med modifikationer, givetvis) och har diverse antika vapen (fast med modifikationer, givetvis). I Japan är "Sengoku Basara" mycket älskad, det hela startade som en spelserie som senare blev anime och snart släpps även en film!
Groove gillar sina nya otaku vänner, efter succen med Vocaloid samarbetet där Miku förbokades sönder av majoriteten manliga(!) japaner för några veckor sedan så går man vidare med ännu ett cosplay samarbete.
Personligen är jag inte så jublande glad över denna release som innehåller hela Pullip familjen, den känns på gränsen till fåning när man inte har så stor koll på Sengoku Basara. Men måste ändå säga att Taeyang som Tyousokabe Motochika är riktigt, riktigt hot! *v*
Eller hur?

Snart kommer de upp som [pre-order!]s på Okaeri.se!


Kommentarer
Postat av: Andrea

Snygga,speciellt Taeyang dockan!

2011-03-26 @ 20:56:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

botten
okaeri

top

top