är du en kittyler? hello kitty to issho!

Att Hello Kitty är stort har inte en endaste liten prick kunnat missa, hoppas jag. Hello Kitty är ÄNNU större i sitt hemland. Jag har väl alltid haft en relation till katten då mamma samlade på henne innan jag ens var född, mamma har alltid varit ett Japan freak. Det var nu länge, länge, sen men hennes första kärlek var en japan.. På den tiden var "normalt" folk främlingsfientliga, mamma fick aldrig sin Tetsero tack vare hennes föräldrar och jag blev ingen fin liten halvjapan utan en tjurig svenne med Japan komplex. ∏^∏
OK, Nog om min mamma. Jag är väl inget fan av katter egentligen, har alltid gillat hundar och inte förstått mig på katter. Men Hello Kitty är annorlunda, nu i 25-års åldern så har hon studsat tillbaka in i mitt liv som aldrig förr. Jag är fortfarande mer "pro-Rilakkuma" men Hello Kitty har börjat ta min uppmärksamhet mer och mer. Hört talas om "kittylers"?
"Kittylers" är sådana som älskar Hello Kitty. Ordet kommer ifrån ett antal japanska characters som fick sitt regäla uppsving genom PSP spelet "Hello Kitty to Issho! Block Crash 123!" som släpptes i Japan förra året. "Hello Kitty to issho" betyder "med Hello Kitty". De characters som är med i spelet är gjorda i samarbete med Sanrio, de är alla stylade i en söta Hello Kitty outfits och med drösvis av Hello Kitty accessoarer: de är kittylers helt enkelt! Utifrån dessa characters görs förutom spel också såklart figurer, prylar och fan goods (kika in Iphone och Ipad skal här om du missat). Några av dessa kittylers har t o m blivit Vocaloids och finns att köpa som mjukvaruprogram!
Illustrationer med dom finns det en del av, me like very much! Absolut sådant man vill pryda rummet med i form av posters, figurer och skrivbordsprylar. Hello Kitty to issho helt enkelt!
Är du också eller vill du vara en kittyler?


p s s t..
Missa inte att lägga en [pre-order!] på "Hello Kitty to Issho!" Minase Shizuku! En figur av Minase gjord utifrån bl a denna illustration. finns nu uppe på Okaeri.se! Många förväxlar Minase med "Super Sonico" för att de båda har rosa hår men det är inte samma character.


http://images.wikia.com/vocaloid/images/5/51/Kittyler01.jpghttp://www.with-kitty.com/images/charaimage/kittyler05.jpg
http://www.with-kitty.com/images/charaimage/kittyler13.jpghttp://www.with-kitty.com/images/charaimage/kittyler09_2.jpg
http://www.with-kitty.com/images/charaimage/kittyler03_2.jpghttp://www.with-kitty.com/images/charaimage/kittyler10.jpg
http://www.with-kitty.com/images/charaimage/kittyler02.jpghttp://www.with-kitty.com/images/charaimage/kittyler18.jpg


c h e c k..

Hello Kitty to issho!

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag tycker om hello kitty! tycker bara det är synd att dom inte gjorde figuren som en av bilderna här ovanför med tex en fin klänning och massa hello kitty inblandat, om tex pirattjejen längst upp till höger hade gjorts till figur hade jag inte tvekat att köpa den,då hade det varit en must have! :)

2011-03-01 @ 21:56:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

botten
okaeri

top

top